Choď na obsah Choď na menu

Benzema klarte ikke å gripe muligheten til 2 straffespark

Karim Benzema hadde to straffer reddet av keeper Sergio Herrera da Real Madrid vant 3-1 på Osasuna onsdag for å ta enda et steg mot LaLiga-tittelen. Mål fra David Alaba, Marco Asensio og Lucas Vázquez viste seg å være nok, selv om Karim Benzema så to straffer reddet av Sergio Herrera.

David Alaba iført fotball drakter åpnet scoringen for Los Blancos i det 12. minutt, men Kroatias Ante Budimir utlignet minuttet senere før Marco Asensio sørget for 2-1 ved pause med Lucas Vazquez som avsluttet ting i tide lagt til ( 96').

David Alaba med fotball drakter scoret åpningsmålet og ga flere viktige bidrag til angrepet, og presset opp banen med kampen uavgjort til 1-1, og til og med tvunget frem nok en god stopp fra Osasuna-keeper Sergio Herrera.

Alaba iført fotball drakter gikk av ved pause med en tilsynelatende lårskade, en dårlig nyhet for Madrid før deres Champions League semifinale første etappe med Manchester City neste uke, og ble erstattet av Dani Carvajal.

Andre omgang startet med et smell da Real Madrid muligheten til å øke ledelsen via straffemerket etter en håndball, men Karim Benzema iført Real Madrid fotballdrakter klarte ikke å slå keeper. To påfølgende tapte straffer er helt klart en dårlig rekord for Benzema. Fire av Karim Benzemas 7 straffemisser ble registrert med Real Madrid. Feilen legger til listen over Benzemas dårlige resultater når det gjelder å utføre straffer.

Kampene fløy raskt inn nå, og på slutten av sesongen trengte Real Madrid å få så mange poeng som mulig for å holde seg godt foran i La Liga-tittelløpet. Seieren til Real Madrid gir nå Ancelottis menn en uke til å forberede seg til Manchester City-kampen i den første etappen av Champions League-semifinalen.