Choď na obsah Choď na menu

Jurgen Klopp kaller Divock Origi 'verdensklasse' rent geni

Liverpool-manager Jurgen Klopp hyllet Divock Origi etter at han kom fra benken for å hjelpe laget sitt til 2-0-seier mot Everton i Merseyside-derbyet på Anfield søndag.

De røde gikk inn i dagen fire poeng tilbake etter at City slo Watford på lørdag, men mål av Andrew Robertson og Divock Origi iført fotball drakter ga vertene en avgjørende seier samtidig som de skadet sjansene for å overleve til byrivalene.

Liverpool økte kampen i andre periode, med Andrew Robertson iført Liverpool fotballdrakter som åpnet scoringen før innbytter Divock Origi, som har en fantastisk rekord i denne kampen, sørget for 2-0.

Origis bidrag kan virke marginalt i oppkjøringen til Liverpools første mål, men frem til introduksjonen slet Liverpool med å finne den typen plass han klarte å skjære opp inne i Evertons straffefelt, og hans smarte knips fungerte perfekt for å bryte dødlåsen.

"Han [Origi] er en legende på og utenfor banen. Fantastisk fotballspiller, en spiss i verdensklasse og er vår beste avslutter," sa Klopp med fotball drakter etter kampen. Liverpools forbedrede lagdybde har vist seg ekstremt nyttig for Klopp i det siste, og det viste seg å være tilfellet igjen i dag.

Origis kontrakt går ut i juni når hans åtte år lange opphold på Anfield sannsynligvis vil gå over.

Ting må endres raskt for Everton fotball drakter da de falt i fallsonen for første gang denne sesongen. Etter å ha falt for lengst i sprangrekkefølgen, har Origi knapt blitt sett denne sesongen, og samlet kun 101 minutter i toppklassen. Det er ennå ikke klart hvem som kan signere Origi, men Klopp tror 27-åringen «vil eksplodere uansett hvor han går».

Fra den presise pasningen til Klopps tredje innbytter Jordan Henderson, til Díaz sin akrobatiske ball, som allerede hadde blendet publikum med sin mestring av kontroll, og leverte den typen magiske perfeksjon som hører hjemme i Louvre som et utstillingsverk.