Choď na obsah Choď na menu

Real Madrid scorer Vinicius hat-trick

Det var dominans fra start til slutt, da Real Madrid vant 6-0 i en klassisk Santiago Bernabeu-utblåsning, som ville ha vært enda større hvis det ikke hadde vært for heroikken fra Levantes keeper.

Det begynte en marerittkveld for Levante's hvor ironisk nok keeper Cardenas var den beste spilleren for gjestene og en rekke fine redninger hindret resultatlinjen fra å bli mye bedre da mennene fra Valencia forbereder seg på livet i Segunda mens Madrid drømmer om å ta en 14. europacup. på slutten av måneden.

Benzema, ikledd Real Madrid fotballdrakter, headet i første omgang fra Vinicius' pasning for å matche Rauls 323 mål, med bare Cristiano Ronaldo (450) som scoret flere for klubben.

Franskmannen fortsatte sitt forbløffende mål med en kamprekord denne sesongen – han har nå 43 på 43 kamper, men kanskje enda viktigere er han nå bare ett mål fra å bli klubbens nest toppscorer gjennom tidene bak Cristiano Ronaldo.

Etter en håndfull sjanser for Real fotball drakter hadde Rodrygo ballen i nettmaskene etter en halvtime, men angrepet hans ble med rette dømt for offside.

Benzemas heading fra et Vinicius iført fotball drakter-kryss gjorde 2-0 tre minutter senere da skallsjokkerte Levante, som trengte å unngå tap for å ha noen sjanse til å holde seg oppe i de to siste kampene av sesongen slet med å forbli i kampen. .

Rodrygo og Vinicius iført fotball drakter sørget for 4-0 ved pause, begge scoret etter godt arbeid fra Luka Modric, som ble den første Real-spilleren siden James Rodriguez i 2015 til å bidra med tre assists i en La Liga-kamp.

Om motstandernes nedrykk sa Ancelotti: "Det er en trist dag for Levante, jeg vil sende en melding om støtte, la oss håpe de kommer tilbake snart. Når det gjelder kampen, spilte vi bra, vi er fokuserte og vi er på rett vei til finalen.