Choď na obsah Choď na menu

West Ham uavgjort mot Manchester City

Riyad Mahrez bommet på en sen straffe da Manchester City skled opp i Premier League-tittelkampen etter uavgjort 2-2 på West Ham United søndag.

En kamp som ble spilt i en hes atmosfære kulminerte med at West Ham-legenden Mark Noble iført fotball drakter kom ut av tunnelen sammen med barna sine for å motta en æresvakt etter hans siste hjemmeopptreden for klubben, og tok i mot beundringen av et 60 000 publikum. nesten alle hadde blitt igjen for å vise sin takknemlighet.

Defensive feil for Manchester City fotballdrakter gjorde ting enkelt tidlig for West Ham da Jarrod Bowen kom seg igjennom på mål for å runde keeperen som førte til åpneren i det 24. minutt. sjokkledelse, men City svarte med angrep fra Jack Grealish i andre omgang og et selvmål av Vladimir Coufal.

Men Grealish iført fotball drakter trakk en tilbake tidlig i andre omgang, før et selvmål av Vladimir Coufal hjalp City med å redde 2-2. Den algeriske kantspilleren hadde en sjanse til å vinne kampen da Dawson slapp inn en straffe for en tur på Gabriel Jesus, men Fabianski gjettet riktig for å nekte City alle tre poengene.

Trekningen betyr at City fotball drakter vil vinne Premier League-tittelen med seier over Aston Villa på sesongens siste dag, mens West Ham ligger på sjuende, men fortsatt med et rop om sjette plass, to poeng bak Manchester United.

På tirsdag spiller Liverpool mot et lag fra Southampton som forrige måned slapp inn seks på hjemmebane mot Chelsea og ved åtte andre anledninger denne sesongen har sluppet inn tre eller flere. Hvis Liverpool vinner i Southampton på tirsdag, må City i det minste matche Liverpools resultat mot Wolves når de tar imot Aston Villa på Etihad for å garantere tittelen.