Choď na obsah Choď na menu

Real Madrid møter Liverpool i Champions League

Real Madrid produserte et av de helt store europeiske comebackene for å slå Manchester City og booke en høyst usannsynlig plass i Champions League-finalen mot Liverpool, ettersom Karim Benzemas straffevinner i ekstraomgangen ga dem en utrolig 6-5 seier sammenlagt over City.

City tok en liten ettmålsovertak til Spania etter forrige tirsdags spennende 4-3 seier i første omgang på Etihad Stadium, men i store perioder var andre etappe en spent og nervøs affære.

City var taktisk smarte med å holde Madrid- fotball drakter på armlengdes avstand i store deler av denne kampen, og nektet dem til og med et enkelt skudd på mål i 89 minutter. Men som dramatiske comebacks mot Paris Saint-Germain og Chelsea allerede har vist i denne sesongens konkurranse, skal Madrid aldri telles bort.

For Real Madrid fotball drakter var dette ikke et comeback, men en oppstandelse. Man City holdt ledelsen til det 90. minutt av kampen da Rodrygo scoret en fantastisk utligning. Øyeblikk senere brøt det ut etter at Rodrygo scoret sitt andre til 5-5 sammenlagt.

I dette spillet var ikke Karim Benzema iført Real Madrid fotballdrakter like involvert som tidligere knockout-kamper, men fortsatt like virkningsfull. Opptjente og scoret den avgjørende straffen i tillegg til å gi assisten til det første målet til Rodrygo. Benzema hadde ofte vært Reals redning i Europa denne sesongen, og franskmannen hadde en stor sjanse til å utligne semifinalen på sammenlagt øyeblikk før pause.

Så ofte bakket opp i et hjørne i denne sesongens UEFA Champions League, vil Real Madrid fotball drakter spille mot Liverpool i finalen etter å ha rømt fra deres trangeste plass av alle for å slå Manchester City 3-1 på natten og 6-5 sammenlagt.