Choď na obsah Choď na menu

Paulo Dybala forlater Juventus

Juventus og Lazio uavgjort 2-2 i kampen som gjelder den 37. kampdagen i Serie A, på kvelden som markerer farvel til Giorgio Chiellini og Paulo Dybala til Bianconeri-fargene.

Denne trekningen gjør at Bianconeri nå har 70 poeng fra 27 kamper, men de er fortsatt på fjerde plass mens Biancocelesti er på femte plassering med 63 poeng.

Første omgang, der Juve fotball drakter tok en 2-0 ledelse takket være mål fra Dusan Vlahovic og Alvaro Morata, ble overskygget av Chiellinis avgang, som forlot banen etter 17 minutter etter sin siste hjemmeopptreden for klubben etter nesten to tiår med tjeneste. vi så Chiellini slengte like mange minutter inn i kampen som årene han har tilbrakt i Juventus.

Juventus startet andre omgang dårlig. Dette målet startet fra Cataldis hjørnespark fra venstre side av Juventus-målet. Patric iført fotball drakter avviste ballen inn i den andre stolpen og traff Sandros føtter. Han var maktesløs til å hindre ballens fart 2-1

Lazios uavgjort kommer i full restitusjon, Juves restart med Cuadrado stoppet av Zaccagni, Lazios kontringsstart, Basic avslutter med kraft, Perin med fotball drakter avviser og Sergej Milinkovic-Savic legger inn under tverrliggeren for 2-2 finalen.

Resultatet, i det minste for Juventus fotballdrakter, var sekundært til å sikre at Chiellini, en av de beste som noensinne har spilt denne jævla sporten og klubbens kaptein siden 2018, får utvisningen han så fortjent. Det samme gjelder Dybala

Det blir interessant å se hvor Dybala signerer videre, og om han ender opp i samme klubb som Pogba, eller om paret rett og slett krysser veier i Torino når franskmannen ankommer og argentineren drar.