Choď na obsah Choď na menu

Juventus taper for Genoa med 1-0 ledelse

Juventus' små sjanser til å vinne Serie A-tittelen endte fredag ​​etter at Domenico Criscitos straffe for nedrykkstruede Genoa dømte Massimiliano Allegris side til et sjokktap 2-1.

Juventus så ut – i store deler av kampen – som om de ville ta tre poeng fra Genoa etter at Paulo Dybala ga dem ledelsen i andre omgang.

Etter å ha dominert ballbesittelsen de første fem minuttene, skapte gjestene kampens første store scoringsmulighet, da Dybalas presise innlegg fra høyrekanten fant Kean foran mål, men italienerens heading gikk over treverket.

Etter en første omgang der bianconeri- fotball drakter holder ballen med over 60 % ballbesittelse (to utmerkede scoringer for Kean), tar de i begynnelsen av andre omgang ledelsen med Paulo Dybala.

Tre minutter ut i andre omgang jobbet Kean og fant Dybala iført Juventus fotballdrakter, som var utilgivende og sørget for 1-0. Med 1-0 i ryggen spiller Juventus friere, men Dybala feiler på stolpen (69.). Kort tid etter mislykkes også Kean (70.) og Dusan Vlahovic (73.) på grunn av keeper Sirigu. Tapt sjanse som burde ta hevn.

Men før kampen var over ble målet deres innbrudd av Albert Gudmundsson iført fotball drakter, og i det siste minuttet av ekstraomgangen fikk Genoa straffe og Domenico Criscito omsatte til 2-1.

Det var også en enormt viktig kamp, ​​som Genoa fotball drakter øker presset på helgens nedrykkscracker med. Genoa ligger på 19. plass med 28 poeng, bare ett poeng unna sikkerhetssonen med to kamper igjen. Deretter reiser de til tredjeplasserte Napoli 15. mai før de er vertskap for Bologna uken etter.

Det var en natt å huske for ligurere som straffet de uinteresserte en sløsende Bianconeri.