Choď na obsah Choď na menu

Manchester City slo Watford for å øke ledelsen

Med en måned igjen av sesongen vet City at de vil bli mestere hvis de vinner alle de gjenværende ligakampene, og de vil håpe på flere ettermiddager som denne, hvor seieren deres aldri var i tvil. Manchester City utvidet ledelsen i toppen av Premier League med en storseier over Watford på Etihad Stadium.

Hvis kampen mellom to suverene sider er tittelløpets overskriftshistorie, inneholdt spillets underplott et første Premier League-hattrick fra Gabriel Jesus – han la til en fjerde – som kan forlate sesongen.

I løpet av det siste døgnet har flere kilder fremhevet Arsenals interesse for å signere Gabriel Jesus iført fotball drakter fra Manchester City til sommeren, med forventet ankomst av Erling Haaland fra Borussia Dortmund til Etihad Stadium.

Når han snakket om spissen etter kampen, sa Guardiola i fotball drakter: «Jeg vil fortelle deg noe, Gabriel er spilleren vår. Jeg vet ikke hva som kommer til å skje, men han er en Manchester City-spiller.

Jesus med Manchester City fotballdrakter scoret sitt første for dagen etter fire minutter da han befant seg på enden av Oleksandr Zinchenkos kryss. Innen 53 minutter var på klokken, hadde han scoret fire og assistert en og City var i cruisekontroll på 5-1.

I alle konkurranser har Jesus iført fotball drakter scoret 93 mål på 230 kamper for City, og laget 41 assists. Jesus har allerede vunnet syv store trofeer med City, som er i kamp om å ta denne sesongens Champions League så vel som Premier League.

De røde må fortsette å håpe på at en av Citys fem gjenværende motstandere er i stand til å snuble dem, selv om lørdagens bevis antydet at dette kan vise seg å være en stor ordre gitt den rene dominansen til triumfen over Watford.